Οι Κίτρινοι Κάδοι στο Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης στην Χρυσούπολη.

anakyklosh thganelaion eykalypsis eykalipsis koinsep anakyklosh ladi kadoi xrysoupolh 08 06 2016
Μετά από πρόσκληση του Δήμου Νέστου, η ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ συμμετείχε πρόσφατα με αυτόνομη και ολοκληρωμένη παρουσία στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης στην Χρυσούπολη.

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) διοργάνωσε και φέτος, σε συνεργασία με τους δήμους της χώρας μας, το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μέσω του Μπλε Κάδου μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ήμασταν και εμείς παρόντες, την Τρίτη 17 Μαίου στο Εθνικό Στάδιο της Χρυσούπολης. Από τις εννέα το πρωί δώσαμε το δικό μας παρόν και μιλήσαμε για την αξία και την σημασία της ανακύκλωσης του τηγανελαίου σε 500 τουλάχιστον μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που έλαβαν μέρος στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ανακύκλωσης.

Με ειδικά διαμορφωμένο σταντ, ενημερωτικό υλικό και ποικίλες άλλες δράσεις μιλήσαμε στο κοινό για την ανακύκλωση του χρησιμοποιημένου ελαιόλαδου, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση του λαδιού μέσω του ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΚΑΔΟΥ μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 10:22
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout