Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ στο 25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ στο 25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Μέχρι σήμερα σε σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ τα μέλη τους έχουν ήδη ενημερωθεί για τις δράσεις της ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ και δηλώνουν αρωγοί στην προσπάθεια για ένα καλύτερο και καθαρότερο περιβάλλον.
Μάλιστα σε πολλά σχολεία, έχουν τοποθετηθεί κάδοι ανακύκλωσης τηγανέλαιου και σε έναν μεγάλο αριθμό μαθητών καλλιεργείται με αυτόν τον τρόπο, παράλληλα με την ενημέρωσή τους, η υιοθέτηση μιας συμπεριφοράς σεβασμού στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
Με αυτό το σκεπτικό η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ επισκέφθηκε το 25ο Νηπιαγωγείο Καβάλας και ενημέρωσε τους μαθητές για τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης απόρριψης του τηγανελαίου όπως και για τα οφέλη της συλλογής αυτού.
Όπως άλλωστε τονίσθηκε ιδιαίτερα στα παιδιά η συνεχώς αναπτυσσόμενη, η ανακύκλωση αυτού του είδους, έχει να παρουσιάσει σημαντικά βήματα στην πορεία της, με οργανωμένη μορφή .
Ένα λίτρο λαδιού μολύνει σχεδόν ένα εκατομμύριο λίτρα νερού, ποσότητα η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια. Η ρύπανση του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη εναπόθεσή τους είναι πολύ μεγάλη σε βαθμό».

Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ στο 25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 10:28
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout