Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Βαίτσας Θωμά.

Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Βαίτσας Θωμά.

Η ανακύκλωση μαγειρεμένου λαδιού κερδίζει συνεχώς όλο και μεγαλύτερο ποσοστό υποστηρικτών στην τοπική κοινωνία, από νοικοκυριά, καταστήματα εστίασης, μέχρι και σχολεία.

Μέχρι σήμερα σε σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ τα μέλη τους έχουν ήδη ενημερωθεί για τις δράσεις της ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ και δηλώνουν αρωγοί στην προσπάθεια για ένα καλύτερο και καθαρότερο περιβάλλον.

Μάλιστα σε πολλά σχολεία, έχουν τοποθετηθεί κάδοι ανακύκλωσης τηγανέλαιου και σε έναν μεγάλο αριθμό μαθητών καλλιεργείται με αυτόν τον τρόπο, παράλληλα με την ενημέρωσή τους, η υιοθέτηση μιας συμπεριφοράς σεβασμού στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Με αυτό το σκεπτικό η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ επισκέφθηκε το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Βαίτσας Θωμά στην Καβάλα και ενημέρωσε τους μαθητές για τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης απόρριψης του τηγανελαίου όπως και για τα οφέλη της συλλογής αυτού.

Όπως άλλωστε τονίσθηκε ιδιαίτερα στα παιδιά η συνεχώς αναπτυσσόμενη, η ανακύκλωση αυτού του είδους, έχει να παρουσιάσει σημαντικά βήματα στην πορεία της, με οργανωμένη μορφή .

Ένα λίτρο λαδιού μολύνει σχεδόν ένα εκατομμύριο λίτρα νερού, ποσότητα η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια. Η ρύπανση του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη εναπόθεσή τους είναι πολύ μεγάλη σε βαθμό».

Παιδιά πάμε δυνατά.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 09:59
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout