Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ στο Νηπιαγωγείο του Παληού.

Οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Παληού Καβάλας ανταποκρίθηκαν από το πρώτο κιόλας κάλεσμα της εταιρείας ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ στην συλλογική προσπάθεια ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων τηγανελαίων.

anakyklosh thganelaion eykalypsis eykalipsis koinsep anakyklosh ladi kadoi nhpiagogeio palio kavalas 01

Τα παιδιά αφού ενημερώθηκαν για τον σημαντικό αυτό σκοπό που απώτερο στόχο έχει την προστασία του περιβάλλοντος, μετέφεραν το μήνυμα και στις οικογένειες τους και σιγά σιγά άρχισαν την συλλογή τηγανελαίου, το οποίο και μετέφεραν στον κίτρινο κάδο της ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ που βρίσκεται τοποθετημένος στο σχολείο τους.

Αξίζει να προσθέσουμε στο σημείο αυτό ότι η τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης τηγανελαίου στα σχολεία αποσκοπεί στην δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον της χώρας μας. Γιατί η ανακύκλωση είναι πρωτίστως θέμα παιδείας.

anakyklosh thganelaion eykalypsis eykalipsis koinsep anakyklosh ladi kadoi nhpiagogeio palio kavalas 02

Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ΚΟΙΝΣΕΠ θέλοντας να ανταμείψει την εκπαιδευτική κοινότητα για την προσπάθεια της, ανέλαβε να ομορφύνει τον χώρο της καθημερινής διαμονής των μικρών μαθητών, συντηρώντας και βάφοντας με ζωηρά χρώματα την κεντρική είσοδο του νηπιαγωγείου.

Στην πρόταση της Προϊσταμένης του σχολείου κ. Σούζυ Τσίρου η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ ανταποκρίθηκε και έτσι η παρέμβαση ολοκληρώθηκε τάχιστα. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα η κ. Τσίρου με τον συνεργάτη και μέλος της ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ κ. Γιάννη Κεβρεκάκη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 01:57
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout