Η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ στο 10ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής.

Προσκεκλημένη των εκπαιδευτικών η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ βρέθηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο 10ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής. Τα παιδιά μαθαίνουν για την ανακύκλωση του τηγανελαίου και συμβάλλουν στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.

anakyklosh ladiou eykalipsis koinsep draseis eykalypsis photos 10o nhpiagogeio komotinhs 01

Ιδιαίτερα φιλόξενο το περιβάλλον και άριστη η συνεργασία της ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ με τις παιδαγωγούς αλλά και τα παιδιά. 


ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ευκάλυψις» δραστηριοποιείται στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Με ένα δίκτυο νέων ανθρώπων και συνεργατών έχει στόχο την κοινωνική επιχειρηματικότητα με έμφαση τους τομείς της ενέργειας και της ανακύκλωσης.
Άμεσος σκοπός της εταιρίας μας είναι η συλλογή χρησιμοποιημένων βρώσιμων φυτικών ελαίων και λιπών («τηγανελαίων»), προκειμένου αυτά να αξιοποιηθούν για την παραγωγή ελληνικών βιοκαυσίμων.
Σε αυτή την πρόσκλησή μας έχουν ήδη ανταποκριθεί ιδιώτες, εκπαιδευτικές μονάδες και επιχειρήσει. Αν θέλετε και εσείς μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2510 229911 και η ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ θα είναι εκεί για να συγκεντρώσει το χρησιμοποιημένο τηγανέλαιο.

anakyklosh ladiou eykalipsis koinsep draseis eykalypsis photos 10o nhpiagogeio komotinhs 02anakyklosh ladiou eykalipsis koinsep draseis eykalypsis photos 10o nhpiagogeio komotinhs 03

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 01:28
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout